Copy of Home 14/07/18

Welkom

Al sinds de opening van ons eerste restaurant in 2002, hanteren wij een standaard van kwaliteit en service. Om deze standaard te waarborgen maken wij gebruik van authentieke, ambachtelijke bereidingswijzen. Al ons geroosterde vlees word bijvoorbeeld nog op de ouderwetse manier met de hand bereid. Verder worden onze nasi's en tjauwmin à la minute, vers gebakken. 

Wij hopen u snel te zien in één van onze restaurants!


NIEUWS

Restaurant New Lung Ma, Almere geopend!

Het heeft lang geduurd maar zoals sommige van onze lieve gasten al hebben gezien is ons restaurant in Almere, op 19 maart 2016, eindelijk geopend! 

We krijgen vaak de vraag: “Wat is Chinees Surinaams eigenlijk?”. De meningen hierover kunnen sterk verschillen, maar voor ons is het de Chinese keuken met Surinaamse invloeden. Een Chinees Surinaams afhaal/restaurant heeft meestal ook een hele ongedwongen en familiare sfeer. Een plek om lekker, snel en betaalbaar te eten. Zo is dat ook bij ons in de afhaal de situatie. In ons restaurant wilden wij echter net iets anders; namelijk wél de ongedwongen en familiare sfeer, maar meer ontspannen en relaxed i.p.v. snel. Een plek om even lekker te eten en ‘unwinden’ dus! Daarnaast is het in het restaurant natuurlijk nog steeds lekker en betaalbaar. 

Openingstijden Restaurant:
Maandag: 17:00 tot 22:00 (Last order 21:30)
Dinsdag: 17:00 tot 22:00 (Last order 21:30)
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 17:00 tot 22:00 (Last order 21:30)
Vrijdag: 17:00 tot 22:00 (Last order 21:30)
Zaterdag: 17:00 tot 22:0 (Last order 21:30)
Zondag: 17:00 tot 21:00 (Last order 21:00)

Gelieve van te voren reserveren vanwege de bezetting en om teleurstellingen te voorkomen.

Reserveer telefonisch via 036 524 5356


Betalen voor plastic tasjes

Het is u vast al een keer opgevallen, sinds 1 januari 2016 mogen alle winkeliers (waaronder horeca winkeliers) geen gratis tasjes meer meegeven. Ook wij moeten ons hieraan houden en rekenen wij dus vanaf heden €0,05 per plastic tasje. Het is natuurlijk het beste als u uw eigen tas meeneemt, dan werkt u samen met ons aan een beter milieu!

Voor meer informatie over het verbod op gratis plastic tasjes kunt u op onderstaand plaatje klikken, deze stuurt u door naar de website van Rijksoverheid.


Nu verkrijgbaar: Roti kip

Nu ook verkrijgbaar bij New Lung Ma, Almere en Lung Ma, Amsterdam: ✨Roti kip voor €6,50!✨

Naast onze gewone roti kip hebben we ook roti kip speciaal met ei en extra kip voor €8,00.


Vanaf heden kunt u ook via onze website bestellen! Als u via onze website bestelt kunt u contant betalen of via iDeal, tevens kunt u ook gebruik maken van onze lopende acties en aanbiedingen.

Klik hier of in de navigatiebar op 'online bestellen' om te bestellen.


9 September 2014 is de afhaal van het tweede restaurant 'New Lung Ma' geopend in Almere-Stad!


Bezoek nu ook onze Facebook pagina.


*Onze acties en aanbiedingen zijn alleen geldig in onze afhaal restaurants en bij bestellingen via de telefoon of onze website.